13. август 2017. година

Постављено дана: 13. 08. 2017.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Данас 13. августа 2017. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима венчали су се Никола Живановић из Шимановаца и Наташа Стојановић из Старе Пазове.
Никола Живановић по занимању механичар рођен је 29. јануара 1989. године у Београду од оца Љубише и мајке Гордане Живановић хемијског радника и књиговође из Шимановаца.
Наташа Стојановић по занимању економски техничар  рођена је 25. августа 1991. године у Београду од оца Зорана и мајке Зорице Стојановић предузетника и домаћице из Старе Пазове.
Кумови на венчању Николи и Наташи били су Немања Мркајић машински техничар из Шимановаца и Јована Радић економски техничар из Нове Пазове.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Данас 13. августа  2017. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима  крштено је дете Бјанка Шаго  из Шимановаца.
Бјанка Шаго  је рођена 28.  априла 2017. године у Земуну као треће дете од оца Златка Шаго саобраћајног техничара и мајке Кристине Шаго  рођене Живановић женског фризера настањених у улици Прховачкој број 69  у Шимановцима.
Кум на крштењу Бјанки био је Милан Ћирак радник из Деча.

 

Текст приредио протојереј Жељко Кретић парох шимановачки.

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2024.