simanovci.rs

Шта она не жели да сазна о вашој бившој?

Део за мушку популацију. Женама није забрањен улаз, али овом делу форума приступате на сопствену одговорност.

Порукаод Šimanovčan » Сре Сеп 07, 2011 3:13 pm

Познато је да никоме није драго ако о бившем партнеру причате превише, а жене су мало осетљивије по том питању него мушкарци. Не воле да их упоређујете са бившом, а камоли кажете да је у нечему била боља.

Жене су по природи љубоморније. Разлика је само у томе што неке жене имају добру самоконтролу и вешто то прикривају. У случају "бивша", готово свака жена тешко ће се суздржати да не покаже макар мали знак љубоморе. А мушкарци понекад несвесно причају оно што не би смели.

Знајте да вас завршница "Али, ти си лепша" неће спасити ако се запетљате у поређења са бившим. А постоји шест ствари које партнерици никада не би требало да причате када су бивше девојке у питању.

МОГЛА ЈЕ ДА БУДЕ СУПЕР-МОДЕЛ
Ако вам садашња девојка није носила ревију за Вицториа'с Сецрет, немојте ни случајно рећи да је бивша била баш згодна, дугих ногу и имала све предиспозиције да постане супермодел. Девојке не желе да слушају о претходницама, а камоли о томе како су лепе, успешне и паметне.

СЈАЈНО СЕ СЛАГАЛА СА МАМОМ
Мама ју је обожавала. Ову реченицу можете изговорити само ако желите да будете слободни. Таквим изјавама код партнерке ћете стварати додатни притисак и, ако је ваша мајка не поздрави сваки пут са широким осмехом на лицу, мислиће да ствари нису у најбољем реду.

ПРИЈАТЕЉИ СУ ЈЕ ВОЛЕЛИ

Није паметно да јој говорите како су се ваши пријатељи супер слагали са бившом. Тиме поручујете да је бивша боља од садашње, а коме то користи? Могла би помислити да желите да буде више попут бивше девојке. Па зашто сте онда сада са њом?

У КРЕВЕТУ ЈЕ БИЛА...
"Она је волела да ради разне ствари…" На ову и сличне реченице садашња девојка могла би вам рећи да онда и назовете бившу па са њом радите све те луцкасте ствари у кревету због којих вам је секс био толико добар. Ако већ желите да експериментишете, разговарајте са партнерком директно о томе без уплитања бивших или девојака својих пријатеља.

ОЧИ, ГРУДИ, УСНЕ…
Имала је добре ноге или добре груди или… Стварно желите да раскинете са садашњом девојком? Можда су жене параноичне кад је физичка лепота у питању, али једноставно није пријатно слушати овакве описе који говоре да она није права и једина.

ЈОШ ВЕНЕ ЗА ВАМА
Ако сте само мало хтели да се похвалите и испаднете фрајер, па рекли да бивша још вене за вама, знајте да сте се увалили у проблеме. Девојка би могла да почне да страхује да бивша жели да се помири и да ће вас изгубити. Зар вам је то потребно?
Šimanovčan Није на вези


 
Поруке: 292
Придружен: Нед Апр 24, 2011 9:13 pm

Повратак на Момци/Мушкарци

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 1 гост

design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2011.