Спортски викенд у Шимановцима

Постављено дана: 15. 06. 2012.

СПОРТСКИ ВИКЕНД

 

Утакмицама 8. кола, у суботу и недељу наставља се Летња лига у кошарци. У групи А, у суботу, од 20. часова, у Новим Бановцима играју Омладинац – Пећинци. Дан касније играју: у Лаћарку, ЛСК – Партизан из Шида и у Шимановцима, од 18. часова, Пинк – Хајдук из Бешке. Тренутно, лидер је Омладинац са 14 бодова. Други ЛСК има 11, трећи Хајдук 8, четврти Пећинци 8, док по 7 бодова имају пети Партизан и шести Пинк.

У оквиру 5. кола Зонске лиге Срема у шаху, у недељу од 11. часова играју: у Белегишу, Подунавац – Шимановци; у Хртковцима, Слога – Сремац из Черевића; у Кленку, Борац – Бриле из Руме; у Новом Сланкамену, Дунав – Рудар из Врдника и у Пећинцима, Доњи Срем – Бановци Дунав 2. На табели воде Дунав и Сремац са по 12 бодова. Трећи Подунавац и четврти Рудар имају по 7, пети Шимановци 6, шеста Слога 5, седми Доњи Срем 4, осми Борац има 3, девети Бановци Дунав бод, док су Бановци Дунав последњепласирана екипа без меч бодова.

У недељу, 17. јуна, играју се мечеви 8. кола Прве лиге у боћању: у Шимановцима, Шимановци – Сомбор; у Сиригу, Сириг – Далматинац из Руме и у Сомбору, Селенча – Војводина из Новог Сада. Два кола пре краја лигашког дела такмичења, на табели воде Шимановци са 18 бодова. Други Сомбор и трећа Војводина имају по 15, четврта Селенча 12, пети Сириг има 3, док је последњи Далматинац без бодова.

Текст: Живко Радивојевић

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер

Твитер


Маркетинг

Neospindle - IT Usluge I Rešenja Agencija Horizont


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2022.