O portalu

Mapa Šimanovaca

Mapa Šimanovaca

Pa di ste vi, lepi moji? Baš lepo što ste nam došli! Evo, mi se ode sakupili da pokažemo svima kako je lepo ovo naše selo. Ta, nema ga takvoga nigde na svetu! Pošto mi Sremci slabo umemo sa tim kompjutorima, više se razabiramo u slaninu, ovi derani uzeli da pravidu taj sajt na internetu. Kažedu daćedu da nas mećedu da nas ceo svet vidi. Ako, i treba!

I eto tako, ti su derani malko napravili taj internet koji će celome svetu pokasti kaki su lepi ovi naši Šimanovci. Pokašće svima kako nam je lepa crkva, kako mi lepo radimo i koliko se svega i svačega baš ode pravi! Da! Pokašće svima da ovde ima i nas seljaka koji radimo njive, i onih tamo što radidu u kojekakim fabrikama. Da, da… Imamo mi ode i fabrike i tu kojejaku industriju. A ima ode i kulture, moliću lepo. Da, da… Ta nismo mi neki zatucani! Svega ima u ovom našem lepome selu, i za to nam je tu ovo internet čudo da to svima pokaže. Mošte i vi štogod kasti, ako oćete. Tu je i taj neki forum, moliću lepo. Ta sve imamo.

Kako je ovaj sajt počeo da radi 03.06.2011. tako nam to mošte uzeti kao rođendan, ako imate kakih poklona zanas, a uz blagoslov našeg gosn pope, protojereja Željka Kretića, na ovaj dan ovo internet čudo, i mi koji smo umešani u sve to, slavimo i svoju krsnu slavu: Sveti Car Konstantin i Carica Jelena.

Sada samo da se mi lepo družimo!

 

Dobro samo vi nama došli u Šimanovce!

 

Šimanovci reklamni baner

Forum


Marketing

Neospindle - IT Usluge I Rešenja Agencija Horizont


Promena pisma

Ćirilica

Pratite nas


Preporučite nas

Linkovanje

Ako želite da nas linkujete, naš baner možete preuzeti OVDE.
Šimanovci reklamni baner
Preuzimanje Banera

Glas Šimanovaca

Glas Šimanovaca broj 1 Glas Šimanovaca broj 2 Glas Šimanovaca broj 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2020.