О порталу

Мапа Шимановаца

Мапа Шимановаца

Па ди сте ви, лепи моји? Баш лепо што сте нам дошли! Ево, ми се оде сакупили да покажемо свима како је лепо ово наше село. Та, нема га таквога нигде на свету! Пошто ми Сремци слабо умемо са тим компјуторима, више се разабирамо у сланину, ови дерани узели да правиду тај сајт на интернету. Кажеду даћеду да нас мећеду да нас цео свет види. Ако, и треба!

И ето тако, ти су дерани малко направили тај интернет који ће целоме свету покасти каки су лепи ови наши Шимановци. Покашће свима како нам је лепа црква, како ми лепо радимо и колико се свега и свачега баш оде прави! Да! Покашће свима да овде има и нас сељака који радимо њиве, и оних тамо што радиду у којекаким фабрикама. Да, да… Имамо ми оде и фабрике и ту којејаку индустрију. А има оде и културе, молићу лепо. Да, да… Та нисмо ми неки затуцани! Свега има у овом нашем лепоме селу, и за то нам је ту ово интернет чудо да то свима покаже. Моште и ви штогод касти, ако оћете. Ту је и тај неки форум, молићу лепо. Та све имамо.

Како је овај сајт почео да ради 03.06.2011. тако нам то моште узети као рођендан, ако имате каких поклона занас, а уз благослов нашег госн попе, протојереја Жељка Кретића, на овај дан ово интернет чудо, и ми који смо умешани у све то, славимо и своју крсну славу: Свети Цар Константин и Царица Јелена.

Сада само да се ми лепо дружимо!

 

Добро само ви нама дошли у Шимановце!

 

Шимановци рекламни банер

Твитер


Маркетинг

Neospindle - IT Usluge I Rešenja Agencija Horizont


Promena pisma

Ћирилица

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2023.