У Шимановцима одржан „Beorol Expo 2011“

Постављено дана: 15. 12. 2011.

10. децембра 2011. године у Шимановцима у комплексу хотела „Еуропа“ одржан је београдски Беорол сајам, по много чему јединствен и по први пут у Србији у оваквој форми.  У децембру ове године Беорол организује сајмове у 4 града Србије и то Крагујевац (04.12.), Београд – Шимановци (10.12.), Сомбор (17.12.) и Лесковац 24.12.) у времену од 10 часова пре подне до 19 часова поподне.

На сајму се могло видети преко 1000 Беорол артикала + 200 артикала из новог програма, одржаване су интерактивне радионице (молери, керамичари, вариоци, бравари) током читавог дана. Беорол и Einhell су званично представили ексклузивни дистрибутерски уговор за 2012. годину а могло се и видети преко 200 артикала из асортимана Einhell.

Читавог дана Беорол је обезбедио бесплатно послужење у постављеном кафеу на сајму.

Пред крај дана су се појавили Беоролови фото модели који су потписивали нове Беоролове календаре за 2012. годину. Након потписивања лепотице су извлачиле награде и то: петодневни боравак на Златибору у хотелу „Мона“, Einhell вибрациона бушилица и комплет ручног алата Беорол. Целодневни програм је водио Александар Саша Јанковић, иначе водитељ емисије „Радим – градим“ која се емитује суботом од 12:30 и понедељком од 12:15 на телевизији Студио Б.

Пријатељи из емисије „Радим-градим“ су нам дозволили да објавимо овај видео снимак са сајма у Шимановцима, па погледајте како је било.

httpv://www.youtube.com/watch?v=9N5SMPkz3Gg&feature=email

Галерија слика:

Текст поставио: Саша Шљукић

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2024.