14. јануар 2012. године

Постављено дана: 14. 01. 2012.

Данас 14. јануара 2012. године у храму светог оца Николаја у Шимановцима крштена је фамилија Сврабић; Милан, суприга Љиљана и њихове ћерке Милена и Данијела.
Милан Срабић је рођен 08. децембра 1966. године у Костајници од мајке Душанке Сврабић домаћице из Шимановаца. Кум Милану Сврабићу је био Жељко Ћирковић радник из Шимановаца.
Љиљана Сврабић је рођена 06. новембра 1972. године  у Сиску као прво дете од оца Славка Грубјешића месарског техничара и мајке Данице Грубјешић рођене Жилић домаћице из Мачванског Прњавора. Кум Љиљани Сврабић је био Милош Матић машински инжењер из Београда.
Милена Сврабић је рођена 29. септембра 1990. године у Сиску као прво дете од оца Милана Сврабића машинбравара и мајке Љиљане Сврабић рођене Грубјешић трговца из Шимановаца. Кума Милени Сврабић је била Јелена Марковић студент из Крупња.
Данијела Сврабић је рођена 05. марта 1993. године у Приједору као друго дете од оца Милана Сврабића машинбравара и мајке Љиљане Сврабић рођене Грубјешић трговца из Шимановаца. Кум Данијели Сврабић је био Никола Ивковић трговац из Шимановаца.
Сврабићи су насељени у улици Обрадовић сокак број 19 у Шимановцима.

Текст приредио протонамесник Жељко Кретић

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2024.