15. јули 2012. година

Постављено дана: 15. 07. 2012.

Данас 15. јула 2012. године у храму преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштено је дете Новак Судимац из Београда.
Новак Судимац је рођен 14. јула 2011. године у Београду као прво дете од оца Зорана Судимац возача и мајке Весне Судимац рођене Ђукић економисте настањених у Београду. Кум на крштењу Новаку био је Немања Минић теолог из Крушевца.

 

Данас 15. јула 2012. године у храму преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштено је дете Александар Радивојевић из Шимановаца.
Александар Радивојевић је рођен 15. јула 2011. године у Београду као прво дете од оца Дејана Радивојевића аутомеханичара и мајке Ружице Радивојевић рођене Миливојевић медицинске сестре настањених у улици Дечкој број 27 у Шимановцима. Кум на крштењу Александру био је Бранко Ђурић аутопревозник из Шимановаца.

 

Данас 15. јула 2012. године у храму преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштено је дете Никола Гутеша из Шимановаца.
Никола Гутеша је рођен 15. јануара 2012. године у Београду као прво дете од оца Бојана Гутеша возача и мајке Драгане Гутеша рођене Ђурђевић полицијског службеника настањених у улици Мике Антића без броја у Шимановцима. Кум на крштењу Николи био је Новак Суботић возач из Шимановаца.

Текст приредио протонамесник Жељко Кретић парох шимановачки

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2024.