02. септембар 2012. година

Постављено дана: 02. 09. 2012.

Данас 02. септембра 2012. године у храму преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштени су сестра и брат; Исидора и Тодор Богдановић из Шимановаца.
Исидора Богдановић је рођена 01. априла 2005. године у Београду (болница) а Тодор Богдановић 20. новембра 2007. године у Београду (болница) као прво и друго дете од оца Тихомира Богдановића возача и мајке Бранке Богдановић рођене Петрић машинског инжењера настањених у улици Крњешевачкој број 153 у Шимановцима.
Исидори на крштењу кума је била Сања Грбић дипломирани графичар из Земуна а Тодору је била кума Тања Грбић графички дизајнер из Земуна.

Данас 02. септембра 2012. године у храму преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима венчали су се Милош Козарев из Шимановаца и Љиљана Штетић из Темерина.
Милош Козарев конобар рођен је 21. априла 1987. године у Београду од оца Стевана и мајке Милке Козарев настањених у Шимановцима.
Љиљана Штетић лаборант рођена је 24. октобра 1987. године у Руми.
Кумови на венчању Милошу и Љиљани били су; Ђорђе Радивојевић електро техничар из Шимановаца и Бранка Пантелић лаборант из Темерина.

Текст приредио протојереј Жељко Кретић парох шимановачки

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2024.