18. мај 2013. година

Постављено дана: 18. 05. 2013.
венчање Лакетић

венчање Лакетић

Данас 18. маја 2013. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима венчали су се Дарко Лакетић електро техничар из Шимановаца и Јелена Савић новинар из Пећинаца.
Дарко Лакетић је рођен 30. августа 1984. године у Новој Градишки од оца Ранка Лакетића и мајке Јеле Лакетић рођене Керезовић настањених у улици Јована Јовановића Змаја у Шимановцима.
Јелена Савић је рођена 29. септембра 1986. године у Осијеку од оца Миленка Савића и мајке Јулке Савић рођене Костић из Пећинаца.
Кумови на венчању Дарку и Јелени били су Бранислав Драгојловић ауто електричар из Шимановаца и Александра Митровић медицинска сестра из Београда.
Поред свештеника домаћина протојереја Жељка Кретића на венчању су учествовали и протонамесник Радомир Клинцов парох у Путинцима и јереј Недељко Ковач парох у Дечу.

 

крштење Станковић

крштење Станковић

Данас 18. маја 2013. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштени су: Драган Станковић, Драгица Станковић, Снежана Станковић рођена Радосављевић и Бојан Станковић.
Драган Станковић је рођен 11. октобра 1957. године у Банатском Брестовцу као прво дете од оца Сретена Станковића и мајке Оливере Станковић рођене Маринковић настањених у Обрадовић Сокаку број 1 у Шимановцима.
Драгица Станковић је рођена 17. августа 1959. године у Старим Бановцима као друго дете од оца Сретена Станковића и мајке Оливере Станковић рођене Маринковић настањених у Обрадовић Сокаку број 1 у Шимановцима.
Снежана Станковић је рођена 08. децембра 1961. године у Земуну као прво дете од оца Радислава Радосављевића и мајке Живане Радосављевић рођене Војкић настањених у улици Крњешевачкој број 36 у Шимановцима.
Бојан Станковић је рођен 20. новембра 1986. године у Београду као друго дете од оца Драгана Станковића и мајке Снежане Станковић рођене Радосављевић настањених у Обрадовић Сокаку број 2 у Шимановцима.
Кум на крштењу Драгану и Бојану Станковић био је Лазар Георгијевић службеник из Шимановаца а Драгици и Снежани Станковић кума је била Славица Георгијевић пензионер из Шимановаца.

                   Текст приредио протојереј Жељко Кретић парох шимановачки

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2024.