Одржана конститутивна седница Савета МЗ Шимановци

Постављено дана: 05. 07. 2013.

Дана 03. јула 2013. године са почетком у 20,30 часова у сали МЗ Шимановци одржана је конститутивна седница новоизабраног Савета Месне заједнице Шимановци.
На седници су присуствовали сви изабрани чланови савета и то: Ђорђе Арсенијевић – Пурђа, Дивна Радивојевић, Слободан Михић, Велимир Бата Барац, Горан Грујић – Груја, Горан Гајић, Тони Вујичић, Бранко – Милан Јовановић и Божидар – Бошко Грујић. Поред новоизабраних чланова Савета МЗ Шимановци седници су присуствовали и чланови изборне комисије за спровођење избора који су одржани дана 30. јуна 2013. године и то: Маја Савић, Светлана Илић, Зоран Стојановић, Жељко Кретић, Немања Војкић и Александар Мандић. Седници је присуствовао и Саша Шљукић у својству члана Општинског Већа општине Пећинци.

Најстарији члан Савета Дивна Радивојевић руководила је седницом до избора новог председника и заменика председника Савета Месне заједнице Шимановци. Поздравила је све присутне и честитала свима који су изабрани на оствареним гласовима. Након извештаја Маје Савић председника изборне комисије о току и исходу гласања у Месној заједници Шимановци приступило се избору председника и заменика председника Месне заједица.
Предлози за избор председника МЗ Шимановци:
Божидар Бошко Грујић предлаже Слободана Михића који се прихвата
Дивна Радивојевић предлаже Велимира Бату Барца који се прихвата
Ђорђе Арсенијевић – Пурђа предлаже Дивну Радивојевић која се не прихвата
Након јавног гласања за Слободана Михића је гласало 6 „за“ 1 „против“ и 2 „уздржана“ а за Велимира Бату Барца 1 „за“ 7 „против“ и 1 „уздржан“.
Након гласања констатује се да је Слободан Михић већином гласова изабран за Председника Савета МЗ Шимановци.
За заменика председника Слободан Михић предлаже Велимира Бату Барца који се прихвата а Ђорђе Арсенијевић – Пурђа предлаже Дивну Радивојевић која се не прихвата. Велимир Бата Барац је изабран за заменика председника са 8 гласова „за“ и 1 „уздржаним“.
Савет је донео и одлуку да председник Слободан Михић и заменик председника Велимир Бата Барац буду овлашћена и одговорна лица у име и за рачун Месне заједнице Шимановци.
Уз искрене честитке очекујемо да ће у свом мандату радити у интересу свих мештана Шимановаца.

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2024.