26. април 2014. година

Постављено дана: 26. 04. 2014.
венчање Милована и Наташе Крстовић

венчање Милована и Наташе Крстовић

Данас 26. априла 2014. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима венчали су се Милован Крстовић из Шимановаца и Наташа Радојчић из Радаља.
Милован Крстовић по занимању полицајац рођен је 02. јануара 1984. године у Београду од оца Радосава и мајке Марине Крстовић радника из Шимановаца.
Наташа Радојчић по занимању здравствени радник рођена је 24. октобра 1986. године у Тузли од оца Милорада и мајке Милијане Радојчић електричара и здравственог радника из Радаља.
Кумови на венчању Миловану и Наташи били су Зоран Милићевић професор из Крушевца и Радивоје Бјелетић пензионер из Београда.

***

венчање Николе и Тамаре Вулетић

венчање Николе и Тамаре Вулетић

Данас 26. априла 2014. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима венчали су се Никола Вулетић из Ивердона Швајцарска и Тамара Радосављевић из Шимановаца.
Никола Вулетић по занимању ученик рођен је 19. децембра 1994. године у Ивердону Швајцарска од оца Милутина и мајке Милке Вулетић пензионера из Ивердона.
Тамара Радосављевић по занимању студент рођена је 27. јануара 1993. године у Београду од оца Горана и мајке Бојкице Радосављевић привредника из Шимановаца.
Кумови на венчању Николи и Тамари били су Александар Вукашиновић техничар друмског саобраћаја из Шимановаца и Јована Тешић студент из Шимановаца.

***

крштење Гордане, Тамаре и Јоване Живковић

крштење Гордане, Тамаре и Јоване Живковић

Данас 26. априла 2014. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштене су: Гордана, Тамара и Јована Живковић из Шимановаца.
Гордана Живковић је рођена 10. октобра 1975. године у Земуну као прво дете од оца Славољуба Катанића угоститеља и мајке Наде Катанић рођене Љубинковић домаћице настањених у улици Крњешевачкој број 61 у Шимановцима.
Тамара Живковић је рођена 27. априла 1996. године у Београду као прво дете од оца Милана Живковића радника и мајке Гордане Живковић рођене Катанић раднице настањених у улици Голубиначкој број 61 у Шимановцима.
Јована Живковић је рођена 09. августа 1998. године у Земуну као друго дете од оца Милана Живковића радника и мајке Гордане Живковић рођене Катанић раднице настањених у улици Голубиначкој број 61 у Шимановцима.
Кум на крштењу Гордани, Тамари и Јовани био је Миољуб Милошевић машинац из Коцељеве.

***

крштење Адријане Кнежевић

крштење Адријане Кнежевић

Данас 26. априла 2014. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштено је дете Адријана Кнежевић из Шимановаца.
Адријана Кнежевић је рођена 24. априла 2013. године у Земуну као прво дете од оца Светислава Кнежевића водоинсталатера и мајке Александре Кнежевић рођене Станисављевић васпитача настањених у улици Крњешевачкој број 149 у Шимановцима.
Кума на крштењу Адријани Кнежевић била је Јасмина Китанов машински техничар из Земуна.

Текст приредио протојереј Жељко Кретић парох шимановачки.

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2024.