07. мај 2014. година

Постављено дана: 07. 05. 2014.
са крштења

са крштења

Данас 07. маја 2014. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштени су Лидија Митровић, Бојана и Александар Иванов, Анђелка, Верица, Милан и Марина Јовановић.
Лидија Митровић је рођена 09. октобра 1994. године у Бечу – Аустрија као треће дете од оца Косте Митровића радника и мајке Зорице Јовановић радника настањених у Ашањи.
Бојана Иванов је рођена 14. децембра 2010. године у Новом Саду као прво дете од оца Ђулијана Иванова радника и мајке Лидије Митровић домаћице настањених у улици Добродолској број 22 у Шимановцима.
Александар Иванов је рођен 07. јануара 2012. године у Сремској Митровици као друго дете од оца Ђулијана Иванова радника и мајке Лидије Митровић домаћице настањених у улици Добродолској број 22 у Шимановцима.
Анђелка Јовановић је рођена 28. јануара 2012. године у Земуну као прво дете од оца Жељка Јовановића радника и мајке Сенаде Јовановић домаћице настањених у улици Добродолској број 22 у Шимановцима.
Верица Јовановић је рођена 11. октобра 1990. године у Руми као прво дете од оца Ненада Јовановића радника и мајке Наде Ћирковић домаћице настањених у улици Петра Ђуричића број 29 у Брестачу.
Милан Јовановић је рођен 04. јула 2009. године у Земуну као прво дете од оца Борка Јовановића радника и мајке Верице Јовановић домаћице настањених у улици Добродолској број 22 у Шимановцима.
Марина Јовановић је рођена 26. јуна 2011. године у Сремској Митровици као друго дете од оца Борка Јовановића радника и мајке Верице Јовановић домаћице настањених у улици Добродолској број 22 у Шимановцима.
Кум на крштењу Лидији, Бојани, Александру, Анђелки, Верици, Милану и Марини био је Миленко Сајковски трговац из Шимановаца.

Текст приредио протојереј Жељко Кретић парох шимановачки

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер

Твитер


Маркетинг

Neospindle - IT Usluge I Rešenja Agencija Horizont


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2022.