30. август 2014. година

Постављено дана: 30. 08. 2014.
крштење Јане Лакетић

крштење Јане Лакетић

Данас 30. августа 2014. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштено је дете Јана Лакетић из Шимановаца.
Јана Лакетић је рођена 02. јануара 2014. године у Београду као прво дете од оца Дарка Лакетића електро техничара и мајке Јелене Лакетић рођене Савић дипломираног новинара настањених у улици Дечкој број 118б у Шимановцима.
Кума на крштењу Јани била је Александра Митровић медицинска сестра из Београда.

 

венчање Младена и Бојане Војкић

венчање Младена и Бојане Војкић

Данас 30. августа 2014. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима венчали су се Младен Војкић из Шимановаца и Бојана Блебић из Старе Пазове.
Младен Војкић по занимању магистар економских наука рођен је 24. октобра 1987. године у Београду од оца Драгољуба и мајке Весне Војкић дипломираног инжењера пољопривреде и медицинске сестре из Шимановаца.
Бојана Блебић по занимању економски техничар рођена је 20. маја 1988. године у Београду од оца Симе и мајке Леле Блебић, пензионера и домаћице из Старе Пазове.
Кумови на венчању Младену и Бојани били су Никола Миланковић економиста из Сурчина и Боја Микић машински техничар из Старе Пазове.

 

венчање Немање и Милане Гајица

венчање Немање и Милане Гајица

Данас 30. августа 2014. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима венчали су се Немања Гајица из Шимановаца и Милана Мркаљ из Деча.
Немања Гајица по занимању дипломирани менаџер рођен је 19. октобра 1985. године у Книну од оца Невена и мајке Јасне Гајива возача и домаћице из Шимановаца.
Милана Мркаљ по занимању др. економских наука рођена је 21. фебруара 1985. године у Сиску од оца Милана и мајке Ружице Мркаљ, машинца и дипломираног правника из Деча.
Кумови на венчању Немањи и Милани били су Младен Јелача комерцијалиста из Сиднеја и Јелена Хајдер дипломирани новинар из Земуна.

Текст приредио протојереј Жељко Кретић парох шимановачки

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2024.