ТВ серијал за одрасле и децу Моја Србијица на Еду тв – образовној телевизији:

Постављено дана: 01. 12. 2017.

Тв серијал за одрасле и децу Моја Србијица, аутора и водитеља Александра Ђорђевића Саше из Шимановаца, по занимању васпитача у вртићу у продукцији клубића за одрасле и децу Моја Србијица из Шимановаца, (у коме предлажу одраслима из Србије – родитељима, васпитачима, учитељима, наставницима,…) где могу да поведу децу на аван(туристичко) излетничко сазнајни излет у Србији, како до тамо да стигну и шта тамо да раде, виде, чују, сазнају, чији је циљ подстаћи одрасле блиске деци (родитеље, васпитаче, учитеље, наставнике,…) и ( њихову ) децу из Србије да се виђају, путују, друже, и једни о другима, уопште, и о Србији нешто науче. Односно афирмација и промоција Србије, познавања Србије и стварања и неговања слике о Србији као лепом месту у коме живе добри људи ), почиње да се емитује на  Еду ТВ – Образовној телевизији, јединственом образовном тв каналу, са мноштвом квалитетног садржаја чији је циљ да кроз савремене образовне садржаје шире знање и мотивишу и инспиришу одрасле и децу на учење и стицање знања. Премијерно недељом, у термину од 12 часова и у репризном термину, средом од 19:20 часова. Прва епизода под називом: ’’ ДА ЛИ ( У СРБИЈИ ) ЈОШ ПОСТОЈЕ БИЋА МРАЧНА И СТРОГА (Диносаурус, Змај, Мамут, Баба Рога,…? На програму је у недељу 3. децембра. 2017. тачно у 12 часова.

ЕдуТВ – образовна телевизија је прва непрофитна едукативна ТВ станица у Србији и региону. Програм емитују за сада, у оквиру МТС пакета, ИПТВ пакета, Орион телекома, НетТВ Плуса, KБЦ Нета, МадНета, АВАX Нета (БИХ) и још преко 20 кабловских оператера из Србије и земаља у окружењу, као и онлине.

ЕдуТВ је формирао и јединствену платформу за Видео он Деманд, на којој можете погледати нову епизоду своје омиљене емисије – кад год пожелите, на било ком уређају. Пријавите се одмах: http://app.edutelevision.com/vest.

Програм едуТВ-а можете и уживо пратити преко њиховог YоуТубе канала: https://www.youtube.com/c/eduTV_образовна_телевизија, као и путем едуТВ мобилне апликације коју можете скинути бесплатно на Play Storeu: http://www.edutelevision.com/edutv-android-aplikacija.

Емисије едуТВ-а можете гледати и на њиховом сајту, на следећем линку: http://www.edutelevision.com/tv-emisije.

А тв серијал за одрасле и децу можете пратити и гледати и преко сајта: www.mojasrbijica.rs или facebook/mojasrbijica

Kлубића Моја Србијица и тв серијала Моја Србијица ( а ускоро и књиге ) не би било да није двоје дивних и драгих људи: Ненада и Тање Ивковић. ХВАЛА.

Aleksandar Đorđević Saša

Moja Srbijica

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер

Твитер


Маркетинг

Neospindle - IT Usluge I Rešenja Agencija Horizont


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2022.