TV serijal za odrasle i decu Moja Srbijica na Edu tv – obrazovnoj televiziji:

Postavljeno dana: 01. 12. 2017.

Tv serijal za odrasle i decu Moja Srbijica, autora i voditelja Aleksandra Đorđevića Saše iz Šimanovaca, po zanimanju vaspitača u vrtiću u produkciji klubića za odrasle i decu Moja Srbijica iz Šimanovaca, (u kome predlažu odraslima iz Srbije – roditeljima, vaspitačima, učiteljima, nastavnicima,…) gde mogu da povedu decu na avan(turističko) izletničko saznajni izlet u Srbiji, kako do tamo da stignu i šta tamo da rade, vide, čuju, saznaju, čiji je cilj podstaći odrasle bliske deci (roditelje, vaspitače, učitelje, nastavnike,…) i ( njihovu ) decu iz Srbije da se viđaju, putuju, druže, i jedni o drugima, uopšte, i o Srbiji nešto nauče. Odnosno afirmacija i promocija Srbije, poznavanja Srbije i stvaranja i negovanja slike o Srbiji kao lepom mestu u kome žive dobri ljudi ), počinje da se emituje na  Edu TV – Obrazovnoj televiziji, jedinstvenom obrazovnom tv kanalu, sa mnoštvom kvalitetnog sadržaja čiji je cilj da kroz savremene obrazovne sadržaje šire znanje i motivišu i inspirišu odrasle i decu na učenje i sticanje znanja. Premijerno nedeljom, u terminu od 12 časova i u repriznom terminu, sredom od 19:20 časova. Prva epizoda pod nazivom: ’’ DA LI ( U SRBIJI ) JOŠ POSTOJE BIĆA MRAČNA I STROGA (Dinosaurus, Zmaj, Mamut, Baba Roga,…? Na programu je u nedelju 3. decembra. 2017. tačno u 12 časova.

EduTV – obrazovna televizija je prva neprofitna edukativna TV stanica u Srbiji i regionu. Program emituju za sada, u okviru MTS paketa, IPTV paketa, Orion telekoma, NetTV Plusa, KBC Neta, MadNeta, AVAX Neta (BIH) i još preko 20 kablovskih operatera iz Srbije i zemalja u okruženju, kao i online.

EduTV je formirao i jedinstvenu platformu za Video on Demand, na kojoj možete pogledati novu epizodu svoje omiljene emisije – kad god poželite, na bilo kom uređaju. Prijavite se odmah: http://app.edutelevision.com/vest.

Program eduTV-a možete i uživo pratiti preko njihovog YouTube kanala: https://www.youtube.com/c/eduTV_obrazovna_televizija, kao i putem eduTV mobilne aplikacije koju možete skinuti besplatno na Play Storeu: http://www.edutelevision.com/edutv-android-aplikacija.

Emisije eduTV-a možete gledati i na njihovom sajtu, na sledećem linku: http://www.edutelevision.com/tv-emisije.

A tv serijal za odrasle i decu možete pratiti i gledati i preko sajta: www.mojasrbijica.rs ili facebook/mojasrbijica

Klubića Moja Srbijica i tv serijala Moja Srbijica ( a uskoro i knjige ) ne bi bilo da nije dvoje divnih i dragih ljudi: Nenada i Tanje Ivković. HVALA.

Aleksandar Đorđević Saša

Moja Srbijica

Ostavite komentar

Morate biti ulogovoani da bi ostavili komentar.

Šimanovci reklamni baner

Forum


Marketing

Neospindle - IT Usluge I Rešenja Agencija Horizont


Promena pisma

Ćirilica

Pratite nas


Preporučite nas

Linkovanje

Ako želite da nas linkujete, naš baner možete preuzeti OVDE.
Šimanovci reklamni baner
Preuzimanje Banera

Glas Šimanovaca

Glas Šimanovaca broj 1 Glas Šimanovaca broj 2 Glas Šimanovaca broj 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2020.