27. децембар 2017. година

Постављено дана: 27. 12. 2017.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Данас 27. децембра  2017. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима  крштен је Дејан Јовановић  из Шимановаца.
Дејан Јовановић  је рођен 21  новембра 1994. године у Београду као прво дете од оца Жељка Јовановића незапосленог и мајке Слађане Јовановић радника настањених у улици Новосадској број 8  у Батајници.
Кум на крштењу Дејану био је Лазар Пражић пољопривредник из Шимановаца.

Данас 27. децембра  2017. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима  крштена је Љубица Кнежевић  из Шимановаца.
Љубица Кнежевић  је рођена 04  октобра 1996. године у Београду као седмо дете од оца Стевана Јовановића незапосленог и мајке Олгице Кнежевић домаћице настањених у Дечу.
Кум на крштењу Љубици био је Лазар Пражић пољопривредник из Шимановаца.

Данас 27. децембра  2017. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима  крштено је дете Маја Јовановић  из Шимановаца.
Маја Јовановић  је рођена 16  априла 2013. године у Земуну као прво дете од оца Дејана Јовановића незапосленог и мајке Љубице Кнежевић домаћице настањених у улици Гробљанској  у Шимановцима.
Кум на крштењу Маји био је Лазар Пражић пољопривредник из Шимановаца.

Данас 27. децембра  2017. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима  крштено је дете Урош Јовановић  из Шимановаца.
Урош Јовановић  је рођен 27  децембра 2015. године у Земуну као друго дете од оца Дејана Јовановића незапосленог и мајке Љубице Кнежевић домаћице настањених у улици Гробљанској у Шимановцима.
Кум на крштењу Урошу био је Лазар Пражић пољопривредник из Шимановаца.

Данас 27. децембра  2017. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима  крштено је дете Дуња Јовановић  из Шимановаца.
Дуња  Јовановић  је рођена 23  августа 2017. године у Земуну као треће дете од оца Дејана Јовановића незапосленог и мајке Љубице Кнежевић домаћице настањених у улици Гробљанској у Шимановцима.
Кум на крштењу Дуњи био је Лазар Пражић пољопривредник из Шимановаца.

 

Текст приредио парох шимановачки

 протојереј-ставрофор Жељко Кретић.

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер

Твитер


Маркетинг

Neospindle - IT Usluge I Rešenja Agencija Horizont


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2022.