17. октобар 2020. година – венчање и крштење Турудић

Постављено дана: 17. 10. 2020.

Данас 17. октобра 2020. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима венчали су се Игор Турудић из Шимановаца и Јована Ивошевић из Шимановаца.
Игор Турудић по занимању виљушкариста рођен је 18. новембра 1989. године у Београду од оца Жељка и мајке Јелице Турудић молера и Трговца из Руме и Сремских Михаљеваца.
Јована Ивошевић по занимању метеоролошки техничар рођена је 24. фебруара 1989. године у Београду од оца Драгана Ивошевића и мајке Марине Гавриловић хемијског техничара из Деча.
Кумови на венчању Игору и Јовани били су Никола Ранисављевић трговац из Сремских Михаљеваца и Данијела Димитријевић економиста из Шимановаца.

 

Данас 17. октобра 2020. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштено је дете Андреј Турудић из Шимановаца.
Андреј Турудић је рођен 14. априла 2020. године у Београду као прво дете од оца Игора Турудића виљушкаристе и мајке Јоване Турудић рођене Ивошевић метеоролошког техничара настањених у улици Ново Насеље број 30/3/4 у Шимановцима.
Кум на крштењу Андреју био је Никола Ранисављевић трговац из Сремских Михаљеваца.

Текст приредио парох шимановачки

 протојереј-ставрофор Жељко Кретић.

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2024.