06. јуни 2021. година – крштење и венчање Антонијевић

Постављено дана: 06. 06. 2021.

Данас 06. јуна 2021. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштен је Дејан Антонијевић из Шимановаца.
Дејан Антонијевић је рођен 18. јула 1966. године у Пећинцима као друго дете од оца Марјана Антонијевића полицајца и мајке Вучице Антонијевић рођене Јанићијевић домаћице настањених у улици Крњешевачкој број 113 у Шимановцима.
Кум на крштењу Дејану био је Недељко Чегар дипломирани електро инжењер из Новог Сада.

Данас 06. јуна 2021. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима венчали су се Дејан Антонијевић из Шимановаца и Драгана Вушовић из Врњачке Бање.
Дејан Антонијевић по занимању дипломирани електро инжењер рођен је 18. јула 1966. године у Пећинцима од оца Марјана и мајке Вучице Антонијевић полицајца и домаћице из Шимановаца.
Драгана Вушовић по занимању економиста рођена је 05. марта 1980. године у Краљеву од оца Милоша и мајке Персе Вушовић трговца и дипломираног економисте из Врњачке Бање.
Кумови на венчању Дејану и Драгани били су Недељко Чегар дипломирани електро инжењер из Новог Сада и Марина Перишић дипломирани економиста из Трстеника.

Текст приредио парох шимановачки
протојереј-ставрофор Жељко Кретић.

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2024.