18. мај 2024. година – венчање и крштење Карлаш

Постављено дана: 18. 05. 2024.

Данас 18. маја 2024. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима венчали су се Мирко Карлаш из Шимановаца и Александра Ивановић из Шимановаца.
Мирко Карлаш по занимању инжењер машинства рођен је 01. новембра 1989. године у Београду од оца Душана и мајке Драгице Карлаш пензионера из Шимановаца.
Александра Ивановић по занимању економски техничар рођена је 05. августа 1995. године у Новом Кнежевцу од оца Анђелка и мајке Оливере Ивановић радника из Голубинаца.
Кумови на венчању Мирку и Александри били су Дарко Лазић машински техничар из Прхова и Данијела Растовић комерцијалиста из Шимановаца.

 

Данас 18. маја 2024. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштена су деца Ђурђина и Богдана Карлаш из Шимановаца.

Ђурђина Карлаш је рођена 17. октобра 2016. у Београду а Богдана 28. јуна 2021. године у Земуну од оца Мирка Карлаша инжењера машинства  и мајке Александре Карлаш рођене Ивановић економског техничара настањених у улици Гробљанској број 11 у Шимановцима.
Кум на крштењу Ђурђини био је Дарко Лазић машинско техничар из Прхова а кума Богдани била је Данијела Растовић комерцијалиста из Шимановаца.

Текст приредио парох шимановачки

 протојереј-ставрофор Жељко Кретић.

 

Оставите коментар

Морате бити улоговоани да би оставили коментар.

Шимановци рекламни банер


Promena pisma

Latinica

Пратите нас


Препоручите нас

Линковање

Ако желите да нас линкујете, наш банер можете преузети ОВДЕ.
Шимановци рекламни банер
Преузимање Банера

Глас Шимановаца

Глас Шимановаца број 1 Глас Шимановаца број 2 Глас Шимановаца број 3
design & development 
by neospindle.com 
all rights reserved 
© 2024.